Paras ripsiseerumi: NANOLASH

Kuinka valita paras ripsisseerumi?

Tehokas ripsiseerumi on tulisi löytyä jokaisen naisen meikkipussista. Kuinka valita tuote joka täyttää kaikki tarpeemme ja odotuksemme? Lue lisää tietääksesi mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota ripsiseerumia ostaessa.

Sääntö 1, kätevä applikaattori

Ripsiseerumit, joissa on pieni ja teräväkärkinen sivellin ovat parhaita ja tehokkaimpia. Kun piirrät näkymättömän linjan sillä ripsien rajaan, aktiiviset ainesosat läpäiset ihon ripsien juureen. Ripsitupet saavat ravinteita ja tuottavat pitkiä ja terveitä ripsiä. Ripsiseerumeissa on myös ripsivärimäisiä harjoja, mutta niitä käytettäessä tuote ei anna täyttä tehoa. Ripsien juuret eivät saa ravinteita eikä ripsistä siten tule kovin pitkiä ja paksuja. Tämän tyyppiset tuotteet parantavat ripsen rakennetta ja tekevät niistä kiiltävämmät ja terveemmät, mutta vaikuttavat vain vähän ripsien kasvuun.

Sääntö 2, ainesosat

Useimmat ripsiseerumit sisältävät luonnollisia, kasvisperäisiä ainesosia. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että mineraaleja ja kasvituotteita sisältävät tuotteet tehoavat parhaiten ripsien kasvuun. Useimmat ripsiseerumit sisältävät tärkeitä öljyjä ja vitamiineja, jotka tehoavat paitsi ripsiin, myös muun kehon hyvinvointiin.

Sääntö 3, Testaukset

Ennen kuin mikään ripsiseerumi päätyy markkinoille, niille tehdään useita testejä, joilla varmistetaan tuotteen turvallisuus iholle ja silmille. Useimmat naiset, jotka ostavat ripsiseerumeita, lukevat niistä muiden käyttäjien arvosteluja netissä. Se on hyvä tapa tutkia kuinka mikäkin tuote toimii ja onko sen käytöllä mahdollisesti sivuvaikutuksia

Sääntö 4, Hinta

Kaikki mikä kiiltää ei ole kultaa. Tosiassa äärimmäisen kalliit ripsiseerumit eivät toimi sen paremmin kuin keskihintaiset. On tärkeä ymmärtää, että hyvin toimiva ja tehokas ripsiseerumi sisältää paljon vitamiineja ja aktiivia ainesosia, joten se ei voi maksaa alle 30 euroa. Jos näet kaupassa alle 10 euroa maksavan ripsiseerumin, tiedät ettei se ole kovinkaan tehokasta.

Sääntö 5, Hoitojakson pituus

Normaalisti ripsiseerumihoito kestää 12 viikkoa. Ensimmäiset tulokset alkavat näkyä yleensä kuukauden säännöllisen käytön jälkeen. Päästäksesi valmistajan lupaamiin tuloksiin, käytä tuotetta ohjeiden mukaan vähintään 8 viikkoa.