Paras ripsiseerumi: NANOLASH

Lähtevätkö silmäripsesi irti? Käytä ripsiseerumia!

Putoilevat silmäripset saattavat olla oire sairaudesta tai kehon puutostilasta. Jos kärsit ripsien lähdöstä, tämä artikkeli auttaa sinua näkemään ongelman uudessa valossa.

Syy ripsien lähtöön

Syitä ripsien lähtöön on useita. Yleisin syy on ihoallergia päivittäin käytettävälle tuotteelle. Allergian saattaa aiheuttaa ripsiväri tai kosteuttava silmänympärysvoide.

Saattaa olla vaikeaa tarkkailla kehon reaktioita jonkun tietyn päivittäin käytettävän kosmetiikkatuotteen suhteen. Kokeile lopettaa silmille tarkoitettujen tuotteiden käyttö hetkeksi tai vaihda ne luonnollisiin tuotteisiin pariksi viikoksi. Jos muutos vaikuttaa positiivisesti, jokin aiemmin käyttämistäsi tuotteista aiheutti ripsien lähdön. Toinen syy ripsien lähdölle on ruokavalio, josta puuttuu tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja. Myös piilolinssien käyttö saattaa vaikuttaa ripsien kasvusykliin. Samoin myös stressi, karvatupen tulehdus ja ripsientaivuttimen liiallinen käyttö saattaa aiheuttaa ripsien lähtöä.

Kuinka estää ripsienlähtö?

Nopein ja tehokkain tapa estää ripsienlähtö on ripsiseerumin käyttö. Ripsiseerumit on luotu ravitsemaan ripsituppeja ja antamaan niille syväkosteutusta. Kiitos öljyjen, vitamiinien, mineraalien ja peptidien ripsistä tulee vahvemmat, tuuheammat ja pidemmät. Ripsiseerumi myös pidentää ripsen elinikää, jolloin niitä ei tipu niin usein. Eniten käytetyt aineet ripsiseerumeissa ovat hyaluronihappo, karnitiini ja vitamiinit E ja B5. Tulehdusta estävä Aloe Vera silottaa ihoa ja vähentää ärsytystä.

Seerumin tyypistä riippumatta on tärkeää käyttää sitä säännöllisesti, jotta ripsistä tulee vahvat ja vähemmän katkeilevat. Hoitojakson pituus on keskimäärin vähintään 12 viikkoa. Ensimmäiset tulokset tulevat näkyviin kuukauden säännöllisen käytön jälkeen.

Kun ripset vanhenevat

Silmäripsen elinikä on 90-150 päivää. Tämän jälkeen ripsi lähtee irti ja uusi kasvaa sen tilalle. Kiitos ripsiseerumin, ripset eivät lähde ennen aikojaan, vaan 150 päivän jälkeen.