Paras ripsiseerumi: NANOLASH


Latisse-ripsiseerumi

Tämä ripsiseerumi on valmistettu ripsien pidentämistä varten. Monilla ihmisillä saattaa olla lyhyet, hekot ja ohuet ripset, ja tällöin tarvitsevat Latissen tarjoamat hyödyt. Tätä voi käyttää sekä naiset että miehet.

Tuotetta myydään pienissä pulloissa joissa on vaaleanvihreä korkki. Pullossa on 3ml tuotetta, joka riittää määrällisesti noin kolmelle kuukaudelle. Latissen pullossa on loistava annostelija, jolla saat kerralla vain tipan tuotetta.

Näkyvät muutokset pituudessa ja kaarevuudessa näkyvät 3-4 viikon päästä kun tuotetta on alettu käyttää.

Kun Latissen käyttö on loppumetreillä, ripsistä tulee myös paksummat ja vahvemmat. Valitettavasti kuitenkaan Latissen teho ei kestä kovin kauaa, vaan kun hoito on lopetettu, niin noin kahden kuukauden päästä efektit ovat poissa.

Miten käyttää Latissea? Saadaksesi tuotetta yläripsien tyveen, sinun tulee saada yksi tippa tuotetta siveltimelle. Latissea ei tarvitse laittaa useampaa kertaa päivässä, eikä sitä tarvitse harjata ripsiin. sillä kumpikaan näistä tavoista ei nopeuta tehoa. Jos tuotetta menee silmiin, saatat tuntea ärsytystä tai kirvelyä. Huuhtele silmiä lämpimällä vedellä ja lopeta käyttö kunnes et tunne enää ärsytystä silmissä. Jos tunne ei katoa, ota yhteyttä lääkäriin.

Plussat

  • pidentää ja kaartaa ripsiä
  • helppo käyttää
  • pakkaus

Miinukset

  • muutokset eivät ole pysyviä
  • ärsytys