Paras ripsiseerumi: NANOLASH


Lashcode-ripsiseerumi

Lashcode Eyelash Serum on innovatiivinen ripsiseerumi tavallista suuremmassa tuubissa. Tehokas, tarkasti suunniteltu ja kohtuuhintainen. Lisäämällä laadukkaita ainesosia saa aikaan parhaimman ripsihoitotuotteen koskaan. Mitä muuta voi toivoa? Ehkä nopeita tuloksia?

Säännöllisesti käytettynä Lashcode tuottaa näkyviä tuloksia jo kahdessa viikossa. Lashcoden ainesosat ovat tehokkaita ja ne saavat aikaan nopeita sekä pitkäkestoisia vaikutuksia, jonka ansiosta sinä voit nauttia pidemmistä ja tuuheammista ripsistä.

Lashcode on ratkaisu heille, joille ripsien kasvattaminen on ongelma.

Myös hauraiden ja harvojen ripsien omistajat hyötyvät Lashcode -seerumin käytöstä. Lashcode hoitaa tehokkaasti monia ripsiin liittyviä ongelmia. On hyvä mainita, että Lashcodea suositellaan käytettäväksi karvojen (eli myös ripsien) kuntoa heikentävien antibioottikuurien aikana.

Lashcodea käytetään kuin muita siveltimen kanssa myytäviä ripsiseerumeja. Seerumia tulee käyttää kerran päivässä (esim. ennen nukkumaanmenoa) levittämällä sitä ylä- ja alaripsirajaan.

Seerumi on juokseva, ei-rasittava ja hellävarainen iholle, ja siksi sitä voi käyttää myös aamuisin – se imeytyy ihoon nopeasti kulkeutuakseen karvatuppiin. Siellä seerumi stimuloi ja elvyttää myös „nukkuvia” ripsituppia. Tämän seurauksena ripset kasvavat pidempinä ja paksumpina, ja hetkessä ne ovat myös tuuheammat – ripsien määrä näyttää kaksinkertaistuvan.

Lisäksi Lashcode auttaa ripsiä pysymään luomissa (ehkäisee ohenemista), kosteuttaa ja parantaa ripsien vastustuskykyä. Lashcoden ansiosta ripsistä tulee vahvat ja ne eivät enää irtoa meikinpoiston aikana.

www.lashcode.fi

Plussat

  • Hyvä koostumus, ei sisällä synteettisiä lisäaineita
  • Suuri koko ja tehokas tuote
  • Kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus
  • Laadukas tuote hyvällä hinta-laatusuhteella
  • Ensivaikutukset näkyvät n. 3 viikon käytön jälkeen

Miinukset

  • Ripsiseerumi on saatavilla vain verkosta