Paras ripsiseerumi: NANOLASH

Tee-se-itse ripsiseerumi

Turvallinen, tehokas ja yksilöity. Muuta keittiösi laboratorioksi ja valmista itse oma uniikki ripsiseerumisi. Tule kerralla kauneusexpertiksi. Tosiassa sinä itse tiedät parhaiten, mitä kehosi kaipaa.

Ainesosat

Tärkein asia ripsiseerumissa on ainesosat. Oikein valitut, kasvipohjaiset ainesosat kosteuttavat ripsiä ja saavat ne kasvamaan pidemmiksi ja tuuheammiksi. Kaikki itsetehdyssä seerumissa käytetyt ainesosat kosteuttavat ripsiä ja parantavat niiden rakennetta. Yleisimmät ripsiseerumien ainesosat ovat: risiiniöljy (ravitsee ja tekee ripsistä tummemmat), kookosöljy (tulehduksia estävä vaikutus, kasvattaa uusia ripsiä), pähkinäöljy (tekee ripsistä kiiltävät) ja vaseliini (antaa seerumille halutun koostumuksen ja sekoittaa muut ainekset yhteen).

Säilytys

Ripsiseerumia säilytetään viileässä paikassa auringonvalolta suojattuna. Pakkauksen tulee olla tiukasti suljettu ettei seerumiin pääse ilmaa hygieniasyistä. Bakteerit eivät pääse lisääntymään ilman vaikutuksesta. Kylpyhuoneen kaappi on hyvä paikka itsetehdyn ripsiseerumin säilytykseen.

Pakkaus

Jos sinulla ei ole tummaa tuubia tai lasipurkkia, voit käyttää myös tyhjää rasvapurkkia. Varmista jotta se on täysin puhdas ja kansi on ehjä ja toimiva. Toinen vaihtoehto on tyhjä ripsivärituubi. Pese se ennen käyttöä runsaalla kuumalla vedellä, johon on sekoitettu meikinpoistoainetta.

Säilyvyysaika

Itsetehty ripsiseerumi ei sisällä synteettisiä ainesosia, jotka parantavat tuotteen säilyvyyttä, joten itsetehty seerumi tulee käyttää kahden kuukauden kuluessa valmistuksesta ettei se mene pilalle.

Käyttö

Itsetehty ripsiseerumi levitetään ripsen tyvestä ripsien kärkiin. Kotitekoisessa seerumissa ei ole haitallisia ainesosia, joten seerumia voi myös lisätä pienen määrän silmienympärysiholle ilman vaaraa.