Paras ripsiseerumi: NANOLASH

Ripsiseerumi uudelleenaktivoi

Silmäripsillä ei ole vain kaunistava rooli, vaan ne myös suojaavat silmää pölyltä ja lialta. Mutta mikä avuksi kun ripset ovat lyhyet, hauraat ja huonossa kunnossa? Elvytä ne uudelleen käyttämällä ripsiseerumia.

Luonnostaan lyhyet ja harvat ripset

Luontoäiti ei ole siunannut kaikkia meistä runsailla ja tuuheilla ripsillä. Tästä yleensä syytetään geenejä tajuamatta, että on helppo tapa parantaa asiaa. Useimmat ripsiseerumit sisältävät vitamiineja ja mineraalejat, jotka ravitsevat ripsituppea. Tästä seuraa ripsien kasvaminen tiheämpään ja pidemmiksi. Usein ripsistä tulee myös kiiltävämmät ja tummemmat. Yleisin ainesosa ripsiseerumeissa on hyaluronihappo. Se auttaa elvyttämään ripsen rakennetta ja auttaa muita aktiivisia ainesosia imeytymään paremmin ihon läpi ripsen juureen.

Luonnolliset pitkät ripset

Jotkut naiset eivät käytä ripsiväriä eivätkä värjää ripsiään, mutta heidän ripsensä näyttävät silti upeilta. Nämä naiset käyttävät ripsiseerumia. Vain kuukauden säännöllisellä käytöllä ripsistä tulee tummemmat, pidemmät ja tuuheammat.

Ripsien taivutus

Usein ei tiedetä, että ripsien taivutus saattaa aiheuttaa vahinkoa silmäripsille. Ripsien taivutin löytyy lähes jokaisen naisen meikkipussista. Valitettavasti se saa ripsistä alttiit katkeilulle. Käyttö saa ripset lyhenemään lyhenemistään. Lopeta ripsientaivuttimen käyttö ja ala käyttää ripsiseerumia. Hämmästyt kuinka vahvat ja pitkät ripsistäsi tulee. Halutessasi muotoilla ripsiä ilman niiden rakenteen rikkomista, käytä ripsiseerumia ripsiväriharjan kanssa saadaksesi ne näyttämään toivotunlaisilta.